You are here
Home > Lucas Oil Pro Motocross > Race Hub: Loretta Lynn’s National

Race Hub: Loretta Lynn’s National

It’s time to get the 2020 Lucas Oil Pro Motocross Championship underway at Loretta Lynn’s with back to back rounds at the circuit following yesterdays announcement of Washougal National being cancelled due to the COVID-19 pandemic. Check out below the schedule for todays proceedings.

Listen to The Live Motocross Podcast here

SAT, AUGUST 15 
6am – 1pmGates Open
7am – 2pmRider Services / Will Call Opens
7:30am – 7:45amChapel service on FM Radio – channel sent out in weekly package
8am – 8:15am250 Class Practice Grp B- 15 minutes 5 Free/10 Timed
8:20am – 8:35am250 Class Practice Grp A- 15 minutes 5 Free/10 Timed
8:35am – 8:50amTrack Maintenance
8:50am – 9:05am450 Class Practice Grp A- 15 minutes 5 Free/10 Timed
9:10am – 9:25am450 Class Practice Grp B- 15 minutes 5 Free/10 Timed
9:30am – 9:45amTrack Maintenance
9:50am – 9:55am250 Class Grp B Start Practice 5 minutes
9:55am – 10:10am250 Class Practice Grp B- 15 minutes – Timed
10:15am – 10:20am250 Class Grp A Start Practice 5 minutes
10:20am – 10:35am250 Class Practice Grp A- 15 minutes – Timed
10:35am – 10:50amTrack Maintenance
10:45am – 10:50am450 Class Grp A Start Practice 5 minutes
10:50am – 11:05am450 Class Practice Grp A- 15 minutes – Timed
11:10am – 11:15am450 Class Grp B Start Practice 5 minutes
11:15am- 11:30am450 Class Practice Grp B- 15 minutes – Timed
11:30am – 11:45amTrack Maintenance
11:45am – 11:55am250 Consolation Race
12am – 12:10pm450 Consolation Race
12:30pm – 1pmOPENING CEREMONIES
1pm – 1:10pm250 Class Sight Lap
1:15pm – 1:50pm250 Class Moto #1
1:50pm – 2pmPodium Interviews
2pm – 2:10pm450 Class Sight Lap
2:15pm – 2:50pm450 Class Moto #1
2:50pm -3pmPodium Interviews
3pm – 3:10pm250 Class Sight Lap
3:15pm – 3:50pm250 Class Moto #2
3:50pm – 4pm250 Winners Circle
4pm – 4:10pm450 Class Sight Lap
4:15pm – 4:50pm450 Class Moto #2
4:50pm – 5pm450 Winners Circle
5:15pm – 5:45pmPress Conference

Leave a Reply

Top